De komende periode zult u zich moeten aanmelden voor het bezoeken van een kerkdienst. Daar zijn een aantal stappen voor nodig.

  1. Door te klikken op onderstaande knop ‘Aanmelden’, komt u in een formulier.
  2. Hiermee maakt u een account aan met een wachtwoord (een account voor het systeem kerktijd.nl waar we de komende tijd mee gaan werken).
  3. In het account geeft u aan graag uitgenodigd te worden voor een kerkdienst. Na deze aanmelding ontvangt u een bevestiging-link waarmee u uw account moet activeren. (Let op! Dit bericht kan mogelijk in uw SPAM inbox belanden. Dit kunt u voorkomen door de afzender app@kerktijd.nl te kenmerken als veilige afzender.)
  4. Eén keer aanmelden is voldoende. U ontvangt daarna automatisch een uitnodiging voor het bijwonen van een kerkdienst. Dit is niet automatisch elke week.
  5. Als u als gezin een account heeft, geeft u bij het aantal kerkbezoekers aan met hoeveel mensen u komt. Dit is het aantal mensen dat naar de kerk gaat. De kinderen die naar de kindernevendienst gaan of naar de oppas hoeft u niet aan te melden in het account. Zij komen niet in het kerkgebouw en zullen alleen in het Trefpunt zijn. Zij tellen niet mee als aanwezigen.
  6. Geef op het formulier aan naar welke kerk u wilt, één of beide. U kunt bij de Dorpskerk beide diensten aanvinken als u niet per se gebruik wilt maken van de kindernevendienst en oppas. Wordt u uitgenodigd voor een kerkdienst met kindernevendienst en oppas en wilt u hier gebruik van maken, dan moet u het aantal kinderen voor de kindernevendienst en oppas apart aanmelden. Het mailadres wordt in de uitnodiging vermeld.
  7. U kunt uw gegevens altijd veranderen via de knop ‘Wijzig gegevens’. U logt dan in op uw account en komt in uw persoonlijke pagina.
X