De komende periode zult u zich moeten aanmelden voor het bezoeken van een kerkdienst. Daar zijn een aantal stappen voor nodig.

  1. Door te klikken op onderstaande knop ‘Aanmelden’, komt u in een formulier.
  2. Daar het invullen daarvan maakt u een account aan met een wachtwoord. Dit is een account bij kerktijd.nl (het systeem waar we de komende tijd mee gaan werken).
  3. In het account geeft u aan graag uitgenodigd te worden voor een kerkdienst. Na deze aanmelding ontvangt u een bevestiging link waarmee u uw account moet activeren. (Let op! Dit bericht kan mogelijk in uw SPAM inbox belanden. Dit kunt u voorkomen door de afzender app@kerktijd.nl te kenmerken als veilige afzender.)
  4. U hoeft dit maar één keer te doen. U ontvangt daarna automatisch een uitnodiging voor het bijwonen van een kerkdienst.
  5. Als u als gezin een account heeft, dan geeft u bij het aantal kerkbezoekers aan met hoeveel mensen u komt.
  6. Op het formulier kunt u aangeven naar welke kerk u wilt, één of beide. U kunt bij de Dorpskerk beide diensten aanvinken als u niet persé gebruik wilt maken van de kindernevendienst en oppas. Let wel: tot september wordt er nog geen kindernevendienst aangeboden en ook geen diensten in de Marcuskerk. U wordt dan nog niet uitgenodigd.
  7. U kunt uw gegevens altijd veranderen via de knop ‘Wijzig gegevens’. U logt dan in op uw account en komt in uw persoonlijke pagina.
X