Basiscatechese – Wie zit er in groep 7 of 8?

Volgende maand beginnen we weer met de basiscatechese. Elke maand een uur voor kinderen in groep 7 en 8, waarin we nadenken en leren over God, lezen in de Bijbel en op allerlei creatieve manieren aan de slag gaan. Vorig jaar hebben we bijvoorbeeld de schepping geschilderd, een quiz over de bijbelboeken gedaan, de werken van barmhartigheid uitgebeeld en ons bevrijd uit een escaperoom over Petrus. En aan het eind van het jaar gingen we naar Amsterdam, naar het Anne Frank huis.

Ook dit jaar gaan we weer met allerlei verhalen aan de slag. We ontmoeten mensen die vanuit hun geloof bijzondere dingen doen en in juni hebben we weer een uitje. Aan het eind van dit jaar is ook de overstapviering, die we samen voorbereiden.

We beginnen zondag 3 oktober 2021. Om de uitnodigingen te versturen, heb ik graag een zo volledig mogelijk lijstje. Dus ken je iemand in groep 7 of 8 geef de naam dan even door!
Er is ook versterking nodig in de leiding. Dus heb je zin in een vrolijk uurtje met inhoud eens per maand? Stuur me een bericht!

Neeltje (neeltjerietveld@pgleusden.nl / 06-20936121)

 

X