Binnenkort weer kerkdiensten met gemeenteleden

Zondag 18 april heeft de voorzitter van de kerkenraad, Bert de Velde Harsenhorst, na de kerkdienst het een en ander verteld over hoe we de komende tijd weer willen proberen om kerkdiensten te houden met gemeenteleden. Op dit moment is het plan dit weer te doen vanaf 13 mei aanstaande.

Hieronder vindt u een opsomming van data en kerkdiensten zoals we dat (onder voorbehoud) graag weer willen organiseren.
* 13 mei Hemelvaartsdag: dienst in de Dorpskerk met 30 kerkgangers
* Zondag 16 mei: kerkdienst in de Dorpskerk en Marcuskerk met 30 kerkgangers
* Op 23 mei (Pinksteren) is er om 10.00 uur een oecumenische dienst in de Dorpskerk. We weten nu nog niet of dit met kerkgangers zal zijn. Er is geen dienst in de Marcuskerk
* Vanaf 30 mei zijn er in beide kerken diensten met 30 kerkgangers

Dit jaar zal er ook een zomersluiting zijn. Van 18 juli t/m 22 augustus zijn er alleen diensten in de Marcuskerk met 30 kerkgangers. De Dorpskerk zal dicht zijn.
Bovenstaande is onder voorbehoud van eventuele nieuwe coronamaatregelen.

Vanaf 13 mei zullen we weer werken met het aanmeldsysteem Kerktijd zoals we dat eerder hebben gebruikt.

Dit zal in de volgende nieuwsbrief nog een keer uitgelegd worden. Natuurlijk blijven de maatregelen zoals mondkapjes en 1,5 meter afstand aan de orde.

Er wordt hard gewerkt om ook online diensten vanuit de Marcuskerk te verzorgen. Tot die tijd gebeurt dit vanuit de Dorpskerk. Zodra het ook vanuit de Marcuskerk kan, dan zal de ene zondag de online kerkdienst vanuit de Marcuskerk zijn, en de andere zondag vanuit de Dorpskerk.

 

X