Ds. Anette: Woorden van dank

Met grote dankbaarheid kijk ik terug op een fantastisch en overweldigend afscheid afgelopen zondag!
Ik zit nog steeds na te trillen van de mooie ontroerende viering in de Dorpskerk en in de Marcuskerk met prachtige muziek. Bij het lied ’Zegen haar’ gezongen door Bijtje en Fabienne buiten voor de Dorpskerk, hield ik het niet meer droog! Veel dank ook voor het afscheidsritueel van mijn geliefde collega’s, de zegen uit Moldavië en de vele goede woorden die zijn gesproken. Het zingen van de cantorij in de hal vormde een prachtige afsluiting. Ik was verbaasd dat er zo veel kinderen, jongeren en ouders buiten voor de Dorpskerk stonden.

Aan de rij mensen die buiten bij de Marcuskerk stond om persoonlijk afscheid van mij te nemen, leek geen einde te hebben.

Heel veel dank aan de voorbereidingsgroep die mijn afscheid heeft georganiseerd. Ik had het niet voor mogelijk gehouden dat je in een tijd van corona zo’n hartverwarmend afscheid zou kunnen organiseren. Met Gods zegen, met ongelofelijk veel mooie lieve kaarten van jullie, een kleurrijk bloemstuk en de vele geschenken, zoals het mooie vriendenboek, neem ik afscheid. Zo’n hartverwarmend afscheid geeft me vleugels en vertrouwen op weg naar Haarlem- Schalkwijk. Het was een voorrecht om in de PG Leusden te werken!

Mijn intrede dienst zal op 6 februari 2022 om 10:00 uur in de Ontmoetingskerk in Haarlem Schalkwijk plaatsvinden. U kunt deze feestelijke dienst digitaal meevieren door te zoeken op Kerkomroep, Ontmoetingskerk te Haarlem of door de volgende link te gebruiken: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21279

Het ga jullie goed en we blijven met elkaar verbonden in het geloof van Jezus Christus die ons wil inspireren om water in wijn te veranderen!

Met een hartelijke groet ook namens Ronald,
ds Anette

P.S. Het gezamenlijke cadeau dat ik door jullie ontvang, is gemaakt door de Leusdense kunstenares Mirjam Woltman, die ook het  Stirlingmonument  heeft gemaakt.

 

 

X