In memoriam mevrouw Alida (Lida) Jacoba Vaartjes – van Deelden

Overleden mevrouw Alida (Lida) Jacoba Vaartjes – van Deelden

Geboren    op 24 oktober 1929
Overleden op 24 oktober 2020

Op haar geboortedag 24 oktober is Lida Vaartjes op een leeftijd van 91 jaar overleden.
Lida was een bijzondere, mooie en levenslustige vrouw. Ze was moeder van vijf kinderen en ze had elf kleinkinderen en twee achterkleinkinderen. Vele jaren woonden ze op de Kloosterhof dicht bij haar zus Joke. Samen zijn ze trouwe kerkgangers van de Marcuskerk geweest.

Lida was vooral een mensenmens en ze was zeer betrokken bij anderen. Ze heeft in haar leven veel meegemaakt. Op jonge leeftijd verloor ze haar moeder en ze werd ook jong weduwe. Dankzij haar kracht om met tegenslagen om te gaan, haar geloof, de steun van haar kinderen en haar zussen, wist ze steeds weer iets goeds en moois van haar leven te maken.

Toen ze in de afgelopen jaar niet meer zelfstandig kon wonen, verhuisde ze naar het verzorgingstehuis Lisidunahof. Lida had een groot vertrouwen in God. Ze stierf vanuit het vertrouwen dat Jezus haar bij zich zal roepen, voor altijd gekend en geborgen in zijn armen.

Op donderdag 29 oktober 2020 namen we in een besloten kring afscheid van haar. We wensen haar kinderen en kleinkinderen en haar zussen veel sterkte in het gemis om hun lieve moeder, oma en zus.

ds Anette Sprotte

X