In memoriam mevrouw Josina op ’t Hof Slavenburg

Overleden mevrouw Josina op ’t Hof Slavenburg

Overleden op 2 februari 2020

Zonder ook maar iemand te kort te willen doen, mevrouw op ’t Hof, zorgcentrum ’t Hamersveld, was gewoon een enorm lieve vrouw.
Wanneer je bij haar op bezoek kwam, ontving ze je met een ontwapende glimlach. Ze vond het heerlijk om te praten over vroeger. De tijd van de padvinderij. Over de mandarijn die het begin was van de liefde tussen haar en John. De tijd van het Gospelkoor. En natuurlijk over de kerk en het geloof. Beiden waren vaste steunpilaren in haar leven.

Jos op ’t Hof was in al haar mooie eenvoud een werkelijk vrome dame. In alles wat zij deed, voor haar gezin en ook zeker daarbuiten liet zij zich leiden door de liefde van God. Dat is in de ruim 93 jaar dat zij leefde onveranderd gebleven.
Nog maar kort geleden overleed haar grote, eerste en enige liefde, John. Jos miste John enorm en wilde niets liever dan weer bij hem zijn. Ze kon ontzettend uitkijken naar de nieuwe wereld van God er vast van overtuigd daar John weer terug te zien.

Met dit vooruitzicht stierf zij op 2 februari. Vrijdag 7 februari hebben we met een hart vol herinneringen en dankbaarheid afscheid van haar genomen. Jos op ’t Hof werd begraven op de begraafplaats Oud Leusden.

ds Rob Doesburg

X