In memoriam mevrouw Wimpje (Wil) Johanna Jacoba Frieling-Visser

Overleden mevrouw Wimpje (Wil) Johanna Jacoba Frieling-Visser

Geboren op      1 september 1935
Overleden op      28 oktober 2020

Wil Frieling is 85 jaar oud geworden. Wil Frieling was een lieve, bescheiden en sterke vrouw. Ze groeide op met drie broers in Amersfoort en haar ouders hadden daar een bakkerij. De eerste jaren van haar huwelijk met haar man Freek woonde ze in Amersfoort waar hun kinderen Henk en Marieke werden geboren. Vanaf 1975 verhuisde het gezin naar Maasland in Leusden.

Het leven van Wil Frieling stond in het teken van zorgzaamheid. Ze zorgde met liefde voor haar kinderen en later voor haar man en ook voor haar moeder die heel oud is geworden. Ze was een lieve oma voor haar kleinkind Jip. Wil genoot van de kleine dingen in het leven en haar huiselijke omgeving.

Toen haar gezondheid langzaam achteruit ging door de ziekte van Parkinson, kon ze rekenen op de zorg en aandacht van haar kinderen. De laatste maanden verbleef ze in het verzorgingstehuis van het Hamersveld. Wil Frieling was een trouwe en betrokken kerkganger en bezoeker van de seniorenmiddagen in de Marcuskerk.

Op donderdag 5 november 2020 hebben we in een dienst op Rusthof afscheid van haar genomen en haar toevertrouwd aan de zorgzame liefde van God. We wensen haar kinderen en kleinkind veel sterkte in het gemis om hun lieve moeder en oma.

ds Anette Sprotte

X