Voorjaarskledingbeurs woensdag 3 april

Woensdag 3 april 2019 is er weer een voorjaarskledingbeurs in het Trefpunt naast de Dorpskerk, van 14.00 tot 16.30 uur.
De opbrengst gaat naar de volgende twee projecten: Woongroep de Wissel in Amersfoort van de Stichting Timon en Stichting Hamlin Fistula Hospital.

Timon is een interkerkelijke Stichting voor jongerenhulpverlening. Een Timon-woongroep is een woonvorm voor jonge mensen van 18 tot 30 jaar die in hun leven te maken hebben met identiteitsproblemen, opvoedingssituaties, verslavingsproblemen en die daardoor zijn vastgelopen. De Stichting Timon zet zich vanuit de diaconale opdracht van de kerk voor deze jongeren in.

De Stichting Hamlin Fistula Hospital werkt in Ethiopië. Dit ziekenhuis is in 1974 gebouwd en er wordt nog elke week geopereerd door dr. Catherine (zij is ruim 80 jaar) om deze vrouwen een nieuw leven te geven. Een fistel ontstaat tijdens een zware thuisbevalling doordat de baby verkeerd ligt of het bekken te smal is. Hierdoor kunnen vrouwen incontinent worden, als dat zo is dan worden deze vrouwen verstoten door de mensen in hun dorp. In het ziekenhuis worden deze vrouwen geholpen.

U kunt uw kleding en schoenen inleveren op maandag 1 april van 19.00 tot 20.00 uur en op dinsdag 2 april van 14.00 tot 15.00 uur in het Trefpunt.
Als u dan in groten getale op woensdagmiddag naar de beurs komt en veel kleding gaat kopen in onze winkel dan hebben we aan het eind van de beurs heel veel euro`s om aan beide projecten te geven.
De kleding die overblijft na de verkoop wordt opgehaald door Zending over Grenzen.
Zo ziet u dat alles een goede bestemming krijgt.

X