Weer naar de kerk – hoe verder? – Update

Na de persconferentie van dinsdag 29 september 2020 is door de kerkenraad besloten om het aantal mensen dat maximaal aanwezig kan zijn tijdens een kerkdienst, 30 personen is. Dat zal ook gelden voor de Marcuskerk waar vanaf 11 oktober weer diensten gehouden zullen worden. Wilt u uitgenodigd worden voor een kerkdienst, dan is het belangrijk dat u zich aanmeldt via www.pgleusden.nl/aanmelden.

Het systeem waarmee we werken zorgt voor een eerlijke verdeling van uitnodigingen. Hierdoor kan het zijn dat u niet iedere zondag uitgenodigd wordt.

Voortaan vervalt uw uitnodiging na 24 uur ipv 48 uur. Houd daarom uw e-mail in de gaten!

Zingen
Zingen is een belangrijk onderdeel van onze kerkdiensten. We weten hoe het gemist wordt. Toch zal het besluit om niet te zingen voorlopig niet veranderen, omdat we dit de meest verantwoorde keuze vinden. Wij zijn blij dat we in deze tijd wel wekelijks kunnen luisteren en genieten van onze muzikale gemeenteleden die de diensten omlijsten. Daar zijn we dankbaar voor.

Kindernevendienst en oppas
Vanaf 27 september zal er om de week Kindernevendienst en oppas worden georganiseerd in de Dorpskerk. Ouders van de kinderen van de Kindernevendienst worden hierover ook apart geïnformeerd. Ontvangt u geen mail van de leiding van de Kindernevendienstleiding? En wilt u dat wel graag ontvangen? Mail dan naar kindernevendienstdk@pgleusden.nl

Ook de PowWow-activiteiten zullen op korte termijn en in aangepaste vorm weer worden georganiseerd. U leest daar meer over als de startdatum bekend is.

Aanmelden
Voor het bijwonen van een kerkdienst geldt dat u zich moet aanmelden via www.pgleusden.nl/aanmelden. U krijgt dan informatie over hoe het aanmelden in zijn werk gaat en u wordt doorgestuurd naar de pagina van de website Kerktijd, speciaal voor onze gemeente. U hoeft zich maar éénmalig te registeren. Daarna kunt u voor een dienst worden uitgenodigd. Iedereen krijgt evenveel kans om een dienst bij te wonen.

Ook voor de Marcuskerk gaat het aanmelden gelden en geldt ook het registreren zoals hierboven beschreven.

X