Zwangerschap en vervanging

<<< Dominee Marleen Kemink is in blijde verwachting!

In haar eigen woorden: “Mijn partner Edwin en ik verwachten in augustus een kindje! We zijn ontzettend blij en dankbaar met het nieuwe leven en kijken uit naar de geboorte van onze baby. Dit betekent natuurlijk ook dat ik mijn werk als jullie predikant een tijdje zal onderbreken. Mijn zwangerschapsverlof begint op 13 juli en eindigt op 27 december, zodat ik het werk niet in de drukke decembermaand hoef op te pakken.

Als kerkenraad kwamen we als mogelijke vervanger al snel bij Neeltje Rietveld >>>. Ze werkt al een paar jaar voor de PgL, dus we kennen elkaar goed. Deze zomer rondt zij haar opleiding tot predikant af. Toen we haar vroegen was ze direct enthousiast: “Ik heb hier de afgelopen jaren met veel plezier gewerkt en me thuis gevoeld. Ik vind het een voorrecht dat ik mijn eerste ‘predikantsstappen’ hier mag zetten. Natuurlijk is dat ook best spannend, maar ik heb er vooral zin in!”

Wij wensen Marleen een goede zwangerschap en verwelkomen Neeltje als tijdelijke aanvulling van ons predikantenteam.

X