Tieners (12-16 jaar)
Jong en kerk
Elke tweede zondag van de maand ontmoeten we elkaar in de Marcuskerk voor de Jeugdkerk. Samen met leeftijdsgenoten nadenken, bezig zijn én praten over wat je bezighoudt en waar dat (mogelijk) raakt aan God en geloof. Dat is soms serieus, maar vaak wordt er ook echt gelachen.
Daarbij willen we elkaar ook leren kennen en lol met elkaar hebben. Soms om geloofsthema’s, zoals het bezoeken van de EO -jongerendag of het kijken van de Passion. Ook organiseren we een aantal keer per jaar leuke activiteiten zoals bowlen, escaperoom, BBQ’s en nog veel meer! Ook sluiten we het seizoen af met een leuk kamp.

Mocht je meer willen weten, of een keer aansluiten? Stuur dan een e-mail naar jeugd@pgleusden.nl. Dan zorgen we je dat je in de groepsapp komt.

Voor de jongeren 18 +
Samen eten
Op dit moment is er een groepje jongeren die eens in de 6 weken op zondagavond met elkaar afspreekt om te eten. Zij zijn welkom bij gemeenteleden die graag hun levens- en geloofservaring willen delen. Hier worden verschillende onderwerpen besproken over geloof, levensvragen maar vooral persoonlijk contact!

Taizé
Als het even lukt, gaan we graag met een aantal jongeren naar Taizé in Frankrijk. De reis is bedoeld voor jongeren tussen 15 en 30 jaar. De kloostergemeenschap bestaat inmiddels uit ruim 100 broeders en wekelijks ontvangen ze honderden en soms wel duizenden jongeren uit de hele wereld voor een tijd van bezinning en gesprek. Daarbij sluiten we mogelijk aan bij andere kerken, of andere kerken sluiten aan bij ons. Leuk om nieuwe mensen te ontmoeten dus!

Mocht je meer willen weten, of een keer aansluiten? Stuur dan een e-mail naar jeugd@pgleusden.nl.

X