Startweekend

Alle tieners en jongeren (vanaf de brugklas tot 20 jaar) zijn het seizoen begonnen door een dag en nacht te kamperen op het YMCA terrein. Een heerlijke avond met BBQ, spel, kampvuur en gezelligheid en de volgende ochtend meedoen met de startzondag.

Klik hier voor de foto’s van 8 september 2018
En hier voor de foto’s van 9 september 2018

Jeugdkerk (12-18)

Kun je geloven zonder de kerk? Waarom is er zoveel oorlog als God van mensen houdt? Wie heeft de Bijbel geschreven? Jongeren (12-18 jaar) gaan eens per maand onder kerktijd met elkaar in gesprek over geloven of een Bijbelverhaal. Ze vertalen dat naar situaties op school, sport of gewoon thuis.

Forever Friends (12-16)

Eén keer per maand, voor jongeren van 12-16 jaar (op het voortgezet onderwijs). Vaak beginnen we met een maaltijd. Daarna doen we heel verschillende dingen. We zijn bijvoorbeeld samen naar de Passion, cabaret en de film geweest, we kookten ons eigen Kerstmaal, deden gekke spellen en een dramaworkshop. Ook ontvingen we interessante gasten voor een goed gesprek. Het is sowieso leuk elkaar weer te zien en andere tieners te ontmoeten die met geloof bezig zijn of naar de kerk gaan. Soms gaan we meer de diepte in, andere keren gaat het vooral om gezelligheid.
We ontmoeten elkaar op verschillende plaatsen, in de kerk, soms bij één van de jongeren thuis omdat we dat gezellig vinden. Regelmatig doen we een activiteit op locatie. Minstens 1 x per jaar doen we samen een diaconaal project (iets goeds voor andere mensen).

Data worden in overleg vastgesteld. Meer info via Fleur de Velde Harsenhorst (033 – 494 2300) of meld je aan voor de uitnodigingslijst via foreverfriends@gmail.com

Vrijdag, 18.00-21.00 uur

X