Ontmoetingsavonden in de wijk waar u woont

U ontvangt thuis een uitnodiging. Zie ook de Nieuwsbrief.

Tast toe

Maandelijks worden in beide kerken etentjes georganiseerd voor alleenstaanden binnen de gemeente. Een voorbereidingsgroep stelt een menu samen en er wordt door enkele personen samen gekookt en tafelgedekt.
Het leuke is dat er telkens nieuwe mensen komen die het gezellig en lekker vinden om samen te eten. Wees welkom voor een gezellige avond en tast toe!
Na afloop doen we met een aantal anderen de afwas.

In de Marcuskerk is ‘Tast toe’ op elke eerste woensdag van de maand, om 17.30 uur. Aanmelden minimaal twee dagen van te voren bij Machteld Beek (06 – 28 44 78 24, beheerderpgl@outlook.com).

In de Dorpskerk is ‘Tast toe’ op de derde dinsdag van de maand, om 17.00 uur. Aanmelden minimaal twee dagen van te voren bij Marjan Vaarkamp (033 – 494 56 75 of 06 – 17 90 71 45).

Open Marcuskerk

De deuren van de Marcuskerk gaan twee keer per week open om koffie te drinken en een praatje te maken in de gezellige hal van de kerk. Iedereen is welkom. Elke dinsdagmorgen is de kerk open tijdens de markt op de Biezenkamp en elke zondagmiddag van 14.30 tot 17.00 uur.

Breikring

Van september tot half april bent u om de week op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom bij de breikring waarin de ontmoeting centraal staat. Zie de Nieuwsbrief.

X