Club3040

Voor dertigers en veertigers werden afgelopen jaren regelmatig activiteiten georganiseerd: bezoek aan een tentoonstelling, BBQ, lezing met Claartje de Kruijff. Velen gaven aan dat het inspirerend is om elkaar te ontmoeten en te delen wat je raakt of waar je je verder in zou willen verdiepen.

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten? Mail dan naar club3040pgl@gmail.com.
Ook kunnen we je toevoegen aan de Whatsapp-groep ‘Club 3040’.
Simone Roest, Martin de Pater en Rianne Koskamp

Tast toe

Maandelijks worden in beide kerken etentjes georganiseerd voor alleenstaanden binnen de gemeente. Een voorbereidingsgroep stelt een menu samen en er wordt door enkele personen samen gekookt en tafelgedekt.
Het leuke is dat er telkens nieuwe mensen komen die het gezellig en lekker vinden om samen te eten. Wees welkom voor een gezellige avond en tast toe!
Na afloop doen we met een aantal anderen de afwas.

In de Marcuskerk is ‘Tast toe’ op elke eerste woensdag van de maand, om 17.30 uur. Aanmelden minimaal twee dagen van te voren bij Machteld Beek (06 – 28 44 78 24, beheerderpgl@outlook.com).

In de Dorpskerk is ‘Tast toe’ op de derde dinsdag van de maand, om 17.00 uur. Aanmelden minimaal twee dagen van te voren bij Marjan Vaarkamp (033 – 494 56 75 of 06 – 17 90 71 45).

X