Elke zondagmorgen is er in beide kerken een dienst. Op bijzondere dagen zijn er gezamenlijke diensten. We zingen uit het Nieuwe Liedboek en lezen uit de Nieuwe Bijbelvertaling. Tijdens de dienst wordt gebruik gemaakt van de beamer. Er is kindernevendienst en oppas voor de allerkleinsten.

Dorpskerk

26sep10:0011:00Kerkdienst (Aanmelden, GEEN live uitzending)Ds. Anette SprotteDorpskerk (aanmelden noodzakelijk)

03okt10:0011:00Kerkdienst (Aanmelden, GEEN live uitzending)Ds. Rob DoesburgDorpskerk (aanmelden noodzakelijk)

10okt10:0011:00Kerkdienst, Bevestiging jeugdambtsdragers (Aanmelden en ook via pgleusden.nl/live)Ds. Rob DoesburgLive uitzending Dorpskerk

17okt10:0011:00Kerkdienst (Aanmelden en ook via pgleusden.nl/live)Dhr. Bert de Velde HarsenhorstLive uitzending Dorpskerk

Marcuskerk

26sep10:0011:00Kerkdienst (Aanmelden en ook via pgleusden.nl/live)Mw. Neeltje Rietveld (kandidaat predikant)Live uitzending Marcuskerk

03okt10:0011:00Kerkdienst (Aanmelden en ook via pgleusden.nl/live)Ds. Anette SprotteLive uitzending Marcuskerk

10okt10:0011:00Kerkdienst (Aanmelden, GEEN live uitzending)Mw. Neeltje Rietveld (kandidaat predikant)Marcuskerk (aanmelden noodzakelijk)

17okt10:0011:00Kerkdienst (Aanmelden, GEEN live uitzending)Mw. Neeltje Rietveld (kandidaat predikant)Marcuskerk (aanmelden noodzakelijk)

Liturgie

Vooraf is de liturgie beschikbaar. Wie deze in zijn mailbox wil ontvangen, kan een mail sturen naar: liturgiedk@pgleusden.nl of liturgiemk@pgleusden.nl. Bij luisteraars naar de kerkomroep kunnen de liturgieën op verzoek wekelijks worden thuisbezorgd.

Kerkradio of Kerkomroep

Kunt u de kerkdienst niet persoonlijk meebeleven? Wilt u de dienst op een ander tijdstip beluisteren?

Kies dan voor een tijdelijke (bijvoorbeeld als u ziek bent) of blijvende oplossing via Kerkradio. U krijgt dan een kerkradio in bruikleen. Deskundigen van de kerk plaatsen het toestel bij u thuis en geven uitleg over het gebruik. De kerk vraagt hiervoor een vergoeding van €7,50 per maand. Is dat teveel voor u? Dan draagt de kerk deze kosten. Neem voor meer informatie of het aanvragen van een kerkradio contact op met Teun den Heijer, d.heijer@hccnet.nl.

Als u internet hebt, kunt u kiezen voor de Kerkomroep. Klik daarvoor op onderstaande knoppen:

pgl-kerkomroep

Kerktaxi

Wilt u voor het bezoeken van de zondagsdienst in Dorpskerk of Marcuskerk gebruik maken van de Kerktaxi?

Neemt u dan tijdig contact op met Renze Steringa, tel. 06 – 4116 1430.
Mailen kan ook: r.steringa@kpnmail.nl

Taizé-diensten in de Marcuskerk

taiz-frankrijk

Enkele keren per jaar wordt in de Marcuskerk een viering georganiseerd in de stijl van Taizé, waarin gebed, meditatie en muziek centraal staan. Om even tot jezelf te komen en stil te worden. In plaats van een overdenking door een voorganger is er midden in de viering een stilte – van acht tot tien minuten. De liederen zijn kort en worden vaak herhaald om zo de betekenis van tekst en muziek tot je te laten doordringen. Het klooster Taizé richt zich op jongeren tot 30 jaar. In de vieringen in Leusden zijn ook oudere geïnteresseerden welkom. En in het koor en de voorbereidingscommissie is altijd ruimte voor nieuwe leden!

Contact: taizeleusden@hotmail.com

X