Onze predikanten

De predikanten in onze gemeente werken samen als een team, waarin zij elkaar aanvullen en ondersteunen. Ze gaan afwisselend in Marcuskerk en Dorpskerk voor. In catechese en enkele geloofskringen trekken zij samen op. Wilt u een persoonlijk gesprek met één van hen? Neem dan gerust contact op.

Laat het ons weten als er iets speelt. Ziekte, ziekenhuisopname of -ontslag (het ziekenhuis mag dat niet doorgeven), verdriet, maar ook de geboorte van een kind, relaties die beginnen of eindigen, ontwikkelingen in uw werk, moeilijke levens- of geloofsvragen die u kunnen bezighouden. Wij leven graag met u mee.

Het coronavirus vraagt ook van ons als predikanten een aanpassing van ons werk. Dat geldt voor de kerkdiensten en ook voor ons pastorale werk. Wat het pastorale werk betreft zult u begrijpen dat wij geen huisbezoeken afleggen. Toch houden wij graag contact met u. Daarom nodig wij u van harte uit om telefonisch contact met ons op te nemen. Onze telefoonnummers staan hieronder.

Op zondagmorgen kon u voor de eredienst via het voorbedenboek, voorbeden aanvragen. Nu moeten we dat even anders doen. Graag verwerken wij in onze “digitale erediensten” uw voorbeden. Wanneer u een voorbede wilt aanvragen, bel of stuur een mailtje naar ons als predikanten. Zie onze mailadressen hieronder.

folder-p3

Open kerk in de zomer

De zomeractiviteiten van de PgL staan in de folder ‘Open kerk in de zomer’. De informatie staat ook op de pagina Verdiepen op deze website.

voorkant-lkb-mei2020

Kerkblad

Het Leusder Kerkblad is het (papieren) magazine van onze gemeente.

Meer informatie >

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

De wekelijkse, digitale nieuwsbrief is het kloppend hart van onze communicatie.

Meer informatie >

Elke maand publiceert de Leusder Krant een pagina Kerkaanbod, bij toerbeurt gevuld door de Leusdense kerken.
Klik hier voor de laatste publicatie (18 november 2020).

 

Volg de PgL ook op Facebook

Onze gebouwen

dorpskerk
Dorpskerk met ’t Trefpunt

Arnhemseweg 75
3832 GJ Leusden-Zuid
Telefoon: 033 – 494 1040

marcuskerk
Marcuskerk

Asschatterweg 1
3831 JJ Leusden
Telefoon: 033 – 494 4515

X