Start van het seizoen

Tijdens het startweekend in september beginnen de kinderen van groep 7 en 8 op een superleuke manier aan het nieuwe seizoen. De kinderen leren elkaar en de drie dominees beter kennen, doen samen met de tieners een spel rond het thema en sluiten de avond af bij het kampvuur.

Klik hier voor de foto’s van 8 september 2018
En hier voor de foto’s van 9 september 2018

Basiscatechese

Zit jij in groep 7 of 8? Vind je het leuk om meer te ontdekken over geloof, kerk en de verhalen uit de Bijbel? Dit seizoen is er op elke eerste zondagochtend van de maand basiscatechese (oktober t/m maart).
We beginnen zondag 6 oktober 2019 van 10.00 – 11.00 uur in de Marcuskerk.

De basiscatechese wordt gegeven door ds. Marleen en verschillende ouders van de basiscatechisanten. Er hebben zich al heel wat kinderen opgegeven. Wil jij ook meedoen? Geef je op bij ds. Marleen Kemink

Overstapviering

Aan het eind van het schooljaar is er voor de kinderen van groep 8 een bijzondere viering, waarin we samen met hen nadenken en stilstaan bij de grote stap die zij maken van basisschool naar middelbare school. De kinderen nemen afscheid van de kindernevendienst, delen iets van wat ze meenemen uit Bijbelverhalen of hun geloof en krijgen een zegen mee. Een persoonlijke viering voor jong en oud. Meer informatie via ds. Marleen Kemink.

X