Iemand voor klusjes in en om het huis? Een vrijwilliger voor de kookgroep? Een maatje om de draad weer op te pakken? Iemand om de hond uit te laten tijdens ziekenhuisopname? Een trainer voor de sportvereniging? Een penningmeester voor het bestuur? Een taalcoach? Iemand die een kaartje wil leggen? Een gastheer/of dame? Met al deze vragen en meer bent u welkom bij Huiskamer van Leusden!

Adres Larikslaan 2. Geopend op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend tussen 10.00 en 12.30 uur Ook kunt u tijdens de openingstijden telefonisch contact opnemen via tel. 033 – 303 4403 of per mail: huiskamervanleusden@gmail.com.


Time Out woning

Geen dak boven je hoofd?
Dat kan iedereen gebeuren!

Het kan iedereen overkomen, je (t)huis kwijtraken of dakloos dreigen te raken. Bijvoorbeeld als je door een echtscheiding en conflicten niet met je partner onder één dak kunt leven.

Of wanneer je als jongere (18+) door problemen thuis een periode moet overbruggen om zelfstandig te kunnen wonen.

Gelukkig is er een oplossing
Mensen uit de gemeente Leusden die op zoek zijn naar een plek om op adem te komen en hun zaakjes te regelen kunnen zich aanmelden voor de time-out woning. Dit is een initiatief van De Raad van Kerken Leusden, Woningstichting Leusden en Lariks.

<download de flyer>

 

X