Ontmoetingsmiddagen

In beide kerken worden door een team van enthousiaste vrijwilligers ontmoetingsmiddagen georganiseerd voor ouderen. Na ontvangst met koffie en thee is er een gevarieerd programma dat probeert aan te sluiten bij de belangstelling van ouderen. In de Adventstijd en de Veertigdagentijd staat de middag meestal in het teken van een viering. In de zomer sluit een busreis het seizoen op een gezellige manier af.

Bij de middagen is iedereen welkom (van beide kerken, en van buitenaf, en ongeacht leeftijd), voor vervoer kan worden gezorgd.

Dorpskerk

Nu iedereen van onze doelgroep gevaccineerd kan zijn, willen wij u weer graag uitnodigen voor een koffiemorgen. Van harte welkom bent u na lange tijd weer op woensdag 7 juli 2021 vanaf 10.00 uur in ‘t Trefpunt.
Gewoon, gezellig kletsen, elkaar ontmoeten en natuurlijk koffie met iets lekkers.

Graag willen wij als team deze morgen ook van u horen hoe u tegen hervatting van bijvoorbeeld de Seniorenmiddagen aankijkt. Daarom stellen wij uw komst bijzonder op prijs!

We besluiten de morgen rond 11.30 uur met een drankje.

Contactpersoon, ook voor vragen over vervoer: Aart van Ruler, 033 – 8890305.

Marcuskerk

Jaarprogramma Marcuskerk 2022.  Op dinsdagmiddag.

11 januari –  Bert de Velde Harsenhorst, Leusden – Meditatie en “Het ontstaan van de kerken in Amersfoort/Leusden; Jaarverslag 2020 en 2021.
8 februari – mw. José Huurdeman, Leusden – Hamersveldse Vrouwen
8 maart  – Abe Maaijen, Stolwijk – Kanotocht op de Zambesi rivier
12 april – Viering in de Stille Week
10 mei –  Marinus van Santen, Leusden – De wederopbouw na de bevrijding
14 juni – Busreis
12 juli – Dr. Yvonne Reimerink, specialist ouderengeneeskunde, Amersfoort – Wat is passende zorg in welke levensfase? – Mountainbike-tocht zomer 2019 door Afrika t.b.v.Amref Flying Doctors
9 augustus – Ds. Marieke Meiring-Snijder – Luchthavenpastoraat op Schiphol
13 september – Muziekmiddag
11 oktober – mw. Kathleen Ferrier en ds. Tjeerd de Boer
8 november – mw. Timothy Bottema – Kerststallen
13 december – Kerstviering

X